خانه » بلاگ » استراتژی های رهبری دنیای دیجیتال » مدیریت و رهبری کسب و کار » معرفی کتاب شرکت های دانش بنیان موفق

معرفی کتاب شرکت های دانش بنیان موفق

معرفی کتاب

در این مقاله می‌خوانید

کتاب شرکت های دانش بنیان موفق اثری است که به قلم مهندس رسول استادی و دکتر قاسم زارعی نوشته شده و در سال 1398 توسط انتشارات ایده ماندگار منتشر شده است.

اقتصاد دانش بنیان در حال حاضر مهم‌ترین گزینه برای برون‌رفت از وضعیت بحرانی اقتصاد و مقابله با تحریم‌های سیاسی و اقتصادی است. حمایت‌های موثر و اساسی دولت، در کنار مدیریت آگاهانه و موثر این شرکت‌ها، می‌تواند در دانش‌بنیان شدن اقتصاد کشور و کاهش وابستگی اقتصاد به نفت، راهگشا باشد. با وجود مطالعاتی که اخیراً پیرامون شرکت های دانش بنیان انجام شده، اما همچنان مشکلاتی در خصوص اداره این شرکت‌ها وجود دارد.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

A post shared by AwatCloud | آوات (@awatcloud)

یکی از این مشکلات، نداشتن آگاهی و اطلاعات مدیریتی یا اقتصادی صاحبان ایده‌های تجاری است که باعث می‌شود حتی با در اختیار داشتن ایده یک محصول استراتژیک، این افراد نتوانند پیشرفتی در بازار داشته باشند. نگارندگان با نوشتن این کتاب، سعی دارند تا با تشریح ویژگی‌های شرکت های دانش بنیان، گامی در جهت توسعه و دانش‌بنیان شدن اقتصاد کشور بردارند.

در کتاب شرکت‌های دانش بنیان موفق، سعی شده است تا به‌منظور تسهیل کار شرکت‌های متقاضی دانش‌بنیان و با هدف ایجاد یک مرجع جامع از قوانین و مقررات مرتبط با اجرای قانون مذکور، تمامی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های مورد استناد در مراجع ذیربط، فرایندها و رویه‌های اداری مرتبط با دریافت تأییدیه و بهره‌مندی از تسهیلات و حمایت‌ها و فرم‌های لازم ارائه شود. در این کتاب قوانین، اسناد و مقررات مرتبط با قانون حمایت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات با همکاری کارگروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان گردآوری شده است.

نگارندگان در نگارش کتاب شرکت های دانش بنیان موفق از مطالب کاربردی و معتبر از تحقیقات انجام شده بر روی شرکت های دانش بنیان بهره برده‌اند. فصل‌های کتاب از مفاهیم اصلی شروع شده و به اصلی‌ترین بخش کتاب ختم می‌شود که همان موفقیت‌ها، موانع و چالش‌های شرکت های دانش بنیان است.

در فصل اول به توضیح مفاهیم، تاریخچه، انواع، ویژگی‌ها، قوانین حقوقی و اهداف شرکت های دانش بنیان پرداخته شده است. فصل دوم به مرور اقتصاد دانش بنیان و تاریخچه آن و ابزارهای تامین مالی و همچنین تجاری‌سازی ایده‌های دانش‌بنیان اختصاص داده شده است. در فصل سوم به تعریف مدیریت دانش، مدیریت دانش در شرکت‌های دانش‌بنیان و عوامل موفقیت اجرای آن، و در فصل چهارم به بررسی مدیریت بازاریابی در شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخته شده است.

فصل پنجم به عوامل موفقیت و توسعه، راه‌اندازی و جذابیت‌های سرمایه‌گذاری در شرکت های دانش بنیان پرداخته و در نهایت در فصل ششم، موانع و چالش‌های موجود در شرکت های دانش بنیان برای شناخت صاحبان شرکت‌ها را تشریح کرده است. در انتهای کتاب نیز خلاصه‌ای از پژوهش «شناسایی و اولویت‌بندی عوامل اساسی موثر بر جذابیت سرمایه‌گذاری در شرکت های دانش بنیان» ضمیمه شده است.

چنانچه به اطلاعات بیشتری درباره ثبت شرکت قانونی یا ثبت شرکت دانش بنیان دارید، صفحه اینستاگرام آوات را دنبال کنید.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این پست را با دیگران به اشتراک بگذارید

 مزایا و کاربرد پرتال سازمانی چیست؟

امروزه سازمان‌ها با چالش‌های متعددی در زمینه مدیریت اطلاعات و فرآیندهای کاری روبرو هستند. پرتال‌های سازمانی به عنوان راهکاری جامع برای غلبه بر این چالش‌ها شناخته می‌شوند. مزایای پرتال سازمانی باعث شده تا بسیاری از شرکت‌ها به سمت پیاده‌سازی آنها

ارتباطات سازمانی چیست؟ معرفی انواع آن

پشت هر سازمان موفق، چیزی فراتر از ساختار و برنامه‌ریزی نهفته است: ارتباطات موثر. تصور کنید محیط کاری‌ای را که در آن هر بخش دقیقاً بداند چه وظیفه‌ای دارد، چرا آن را انجام می‌دهد و چگونه با دیگر بخش‌ها هماهنگ

درخواست دمو رایگان
لطفا اطلاعات زیر را وارد کنید؛ در کوتاه‌ترین زمان با شما تماس می‌گیریم.

"*" قسمتهای مورد نیاز را نشان می دهد

این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .